TRABZON / ORTAHİSAR - Çağlayan Adnan Menderes Anadolu Lisesi

Mrt

Trabzon il Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, Şube Müdürü Erdoğan Karakaş; Bakanlığımızın yürüttüğü ‘Dilimizin Zenginlikleri’ proje çalışmalarını, sergisini, şiir dinletimizi, Kütüphanecilik kulübü ‘Deli Tarla’ kitap söyleşimizi, suya yazanlar atölye çalışmamızı, gezici kütüphanemizde oynanan anlat bakalım oyununu, pano çalışmalarımızı yerinde gözlemlemek ve katılmak amacıyla okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Etkinliklerde emeği geçen okul idarecileri, tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Mrt

ONUR KURULU:12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA  TÖRENİ...

İSTİKLAL MARŞI'NIN ,TBMM tarafından milli marş olarak kabul edilişinin 103.yılı kutlu olsun. Töreni hazırlayan Tarih Öğretmenimiz Ayşe KAMBER'E ve Onur Kurulu öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ALLAH BU MİLLETE BİR DAHA İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN!..

Mrt

Okulumuz öğrencileri 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü adına şiir dinletisi gerçekleştirmişlerdir. Programda görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği alanında öğretim görevlisi Prof.Dr. Raif Kandemir hocamız okulumuza gelerek Antarktika’yı bir nevi ayağımıza getirdi. Bizlere Antarktika ile ilgili önemli bilgiler vererek orada bilim insanlarının hangi alanlarda çalıştıklarını da anlattı. Kendisine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

Çağlayan Adnan Menderes Anadolu Lisesi olarak 9. Sınıf öğrencilerimizle birlikte Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakülteleri'ne gezi düzenlenmiştir. Çünkü bizler kurum olarak geleceğimizin bugünden şekilleneceğine inanıyoruz.

Mrt

Antarktika’ya 2 defa giden bilim insanı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde Jeoloji Mühendisliği alanında akademisyenlik yapan, Prof. Dr. Raif Kandemir okulumuza gelerek, bizlere Antarktika’yı, Antarktika yolculuklarını ve Türk bilim insanlarının orada ne gibi çalışmalar yaptığını anlatacak. Heyecanla 7 Mart Perşembe gününü bekliyoruz.  Bu davetimizi kırmadığı içinde kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz İngilizce öğretmeni Dilber Okur’un Arts And Crafts projemiz kapsamında proje ortakları, Sırbistan, Fransa ve Türkiye ile birlikte hazırlanan Fashıon and Arts dergimiz yayında..

Şbt

12.Sınıf öğrencilerimiz bugün  Rehber ve psikolojik danışman öğretmenimiz Dilek Meydan,Fizik öğretmenimiz Hami KUDUBAN ve Edebiyat öğretmenimiz Mustafa Canavarcı eşliğinde,  Hilton Otelde gerçekleştirilen Üniversite Bölüm Tanıtımı etkinliğine katılmıştır. Önce YKS Motivasyon seminerine ardından tercih standlarını gezmerek, keyifli dakikalar geçirip oldukça faydalı bilgiler öğrenmişlerdir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Oryantiring il birinciliği yarışmasında Gençler B takımlar katogorisin de okulumuz takımı İl 2.si olmuştur.Katılım yapan 9/A sınıfı öğrencilerimizden İbrahim Uçar,Muhittin Efe Öngün,Ömer Faruk Tüysüz,Cevat Kaan Meral,Kaan Seyfettin Bayrak başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Aynı Yarışmada ferdi sıralamada da Cevat Kaan Meral il 2.si olmuştur.tebrik eder başarılarının daim olmasını dileriz.

Emeği geçen tüm Öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

Türkiye- İtalya ortaklığında hocalarımız Feyza Bülbül ve Dilber Okur’un yürüttüğü “We Meet Novell” projemiz kapsamında ilk ortak ürünümüz olan Rus Edebiyatı kitap inceleme dergimiz yayınlanmıştır.

Şbt

Okulumuz SAĞLIK TEMİZLİK VE YEŞİLAY KULÜBÜ tarafından, velilerimizin ve öğrencilerimizin,aile ve çevrelerinde bağımlı olduğunu düşündükleri kişilerle ilgili arayabilecekleri  YEDAM(Yeşilay Danışmanlık Merkezi) HATTI 115 ,öğrenci,öğretmen ve veli gruplarımızda paylaşılmış,YEDAM hakkında  bilgi paylaşımında bulunulmuştur.Yeşilay Kulübü rehber öğretmenimiz Ayşe KAMBER'e teşekkür ederiz.IYİ Kİ YEŞİLAY VAR.

Ekm

Türkiye- Fransa ve Sırbistan ortaklı Let’s Write a European Arts&Crafts Magazine isimli eTwinning projemiz 10. Ve 11.sınıf öğrencilerimizle başlamıştır.

Ekm

Romanya- Fransa ve Türkiye ortaklı Impossible- I’m Possible isimli  eTwinning projemiz 9. 10. Ve 11. sınıf öğrencilerimizle başlamıştır.

Ara

TÜRKİYE ULUSAL AJANSI TARAFINDAN DESTEKLENEN ERASMUS+ PROGRAMI KAPSAMINDA  MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN YÜRÜTTÜĞÜ "KOÇUNA İNAN , KENDİNE İNAN" PROJEMİZ KAPSAMINDA KONSORSİYUM ÜYESİ OLAN OKULLARIMIZLA İLK BİLGİLENDİRME TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.